Η διατροφή κατά τη διάρκεια της κύησης επηρεάζει τον κίνδυνο αλλεργιών του απογόνου | |
health.in.gr | |
Νέα Υόρκη: Η διατροφή της γυναίκας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης επηρεάζει τις πιθανότητες του παιδιού να εκδηλώσει αλλεργίες, σύμφωνα με νέα γερμανική μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο American Journal of Clinical Nutrition. Ο Δρ Χουακιν Χάινριχ του Ινστιτούτου Επιδημιολογίας GSF της Ανέλυσε στοιχεία για 2.641 παιδιά. Συνολικά, το 17,7% του Μετά από συνυπολογισμό των πιθανόν συνεισφερόντων παραγόντων, Απ' την άλλη, η κατανάλωση άφθονων ψαριών στα τελευταία Επίσης τα παιδιά που είχαν γεννηθεί από μητέρες που έτρωγαν
|
Τετάρτη 7 Μαρτίου 2007
Η διατροφή κατά τη διάρκεια της κύησης επηρεάζει τον κίνδυνο αλλεργιών του απογόνου
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου